Slik sletter du bilder og videoer fra Facebook

Trenger du å kvitte deg med noen bilder på Facebook? Denne opplæringen vil lære deg hvordan du sletter bilder og videoer fra Facebook fra Android, iOS eller en stasjonær PC-nettleser.

Merk: Hvis du ønsker å fjerne bilder som andre har lagt ut, kan du ikke, med mindre de er mot Facebooks TOS. Du kan imidlertid fjerne tagger fra bilder

Fra en stasjonær PC-nettleser

  1. Logg inn på Facebook.
  2. Velg " Bilder " på venstre meny, som ligger i " Utforsk " -delen. Velg " Se mer " hvis du ikke ser det.
  3. Naviger til bildet eller videoen du vil slette.
  4. Mus over bildet eller videoen du vil slette, velg deretter " Alternativer " -linken nederst på skjermen.
  5. Velg " Slett dette bildet ".

Fra Facebook Mobilside

Merk: Det er for øyeblikket ikke mulig å slette videoer fra en mobilenhet, men du kan slette bilder.

  1. Logg inn på Facebooks mobilnettsted.
  2. Trykk på " Meny "

    boks plassert mot øvre høyre del av skjermen.
  3. Trykk på " Bilder ".
  4. Naviger til bildet eller videoen du vil slette.
  5. Trykk på koblingen Flere alternativer .
  6. Velg " Rediger bilde ".
  7. Velg " Slett ", og deretter " Slett " igjen for å bekrefte.

Fra iPhone, iPad eller iPod Touch App

  1. Åpne Facebook-appen, og trykk deretter på " Mer " i nederste høyre hjørne.
  2. Velg ditt navn.
  3. Velg " Bilder ".
  4. Naviger til bildet eller videoen du vil slette.
  5. Når bildet vises, trykker du på de tre punktene

    i øvre høyre hjørne av skjermen., velg deretter " Slett bilde ".

Fra Android App

  1. Åpne Facebook-appen, og trykk deretter på " Meny "

    boks i øvre høyre hjørne.
  2. Velg " Se mer "> " Bilder ".
  3. Velg " Album " eller " Opplastinger " øverst på skjermen.
  4. Naviger til bildet eller videoen du vil slette, og trykk deretter på den for å vise den på fullskjerm.
  5. Når bildet vises, trykker du på de tre punktene

    i øvre høyre hjørne av skjermen., velg deretter " Slett bilde ".

FAQ

Hvorfor vises ikke "Slett bilde" som et alternativ for meg?

Hvis du ikke har "Slett dette bildet" som et alternativ, eies bildet av en annen person. Alt du kan gjøre er å fjerne taggen fra bildet.